Gaziantep Beşiktaş Maçi 3 Ekim

Etiketler: 3 Ekim Gaziantep Beşiktaş Maçı Canlı İzle, 03 Ekim BJK Gaziantep maçı golleri geniş özeti canlı izle, 3 Ekim beşiktaş gaziantep maçı hangi kanalda, kartal gaziantep maçı sonucu, 03 ekim BJK Gaziantep maçı kaç kaç bitti, 3 Ekim Beşiktaş Gaziantep Q7, Gaziantep Beşiktaş radyodan canlı dinle

03 Ekim Beşiktaş Gaziantep Maçı

Beşiktaş Gaziantepspor
Merhabar değerli Bloggeryum takipçileri bu yazımda sizlere 03 Ekim 2011 tarihinde oynanacak olan Beşiktaş Gaziantep maçını yasal ve canlı olarak takip edebilmeniz için olanaklar sunacağım. Öncelikle her zaman söylediğim gibi 3 Ekim 2011 Gaziantep Beşiktaş maçını illegal olarak JustinTV ve internetten canlı LigTV'den izlemeyin. Gidin bir DigiTurk alın, paşa paşa izleyin. Ya da gelin Bloggeryum'a maçı radyodan canlı dinleyin.

03 Ekim Beşiktaş Gaziantep Maçı Radyodan Canlı Dinle


Maç büyük ihtimalle NTVspor radyodan verilecek maç zamanı radyo yayını Bloggeryum'da olacaktır.

Gaziantep Beşiktaş Maçı Canlı İzle Golleri Geniş Özeti




3 Ekim Gaziantep Beşiktaş Maçı Haberleri


Spor3.com'dan:
Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde Stoke City ile yaptığı karşılaşmada yedek kulübesinde oturan Brezilyalı savunmacı Sidnei, Spor Toto Süper Lig'deki Gaziantepspor maçında sahada olacak. Sakatlığı nedeniyle Stoke maçında forma giyemeyen İbrahim Toraman'ın da bu maçta forma giymesi bekleniyor.

EGEMEN YİNE SOLDA OLACAK
Siyah-Beyazlılar'da Stoke maçında savunmanın solunda oynayan Egemen Korkmaz'ın Antep maçında da yine solda oynaması bekleniyor. Carvalhal'ın ligde, Ernst'e ilk 11'de forma şansı vermesinin de olası olduğu öğrenildi. (Takvim)

Milliyet.com.tr'den:
Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların aktif dinlenme ve taktik çalışması yaptığı bildirildi. Stoke City maçında oynayan oyuncuların koşuyla antrenmanı tamamladığı, diğer futbolcuların ise ısınma koşuları sonrası pas ve 5’e 2 çalışmasının ardından, yağmur altında yapılan antrenmanı yarım sahada çift kale maçla tamamladığı ifade edildi. Antrenmana sakat Almeida ve Ersan Gülüm ile izinli olan Guti katılmadı.
Bu arada kombine kart satışlarına taraftarların talepleri ve milli maçlar nedeniyle lige verilen ara sebebiyle, 14 Ekim saat 19.00’a kadar devam edileceği bildirildi.

Ajansspor.com'dan:
Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında 3 Ekim Pazartesi günü karşılaşacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına, antrenörler Tahsin Tam, Hasan Basut ve kaleci antrenörü Murat Deniz yönetiminde yaptığı antrenman ile başladı.

Basına kapalı olarak yapılan antrenman ısınma koşusu ve açma - germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde yarı alanda çift kale oyun çalışması yapıldı. Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı. Antrenmana tedavisi devam eden Olcan Adın katılmadı.

Kırmızı-Siyahlılar, Beşiktaş maçı hazırlıklarını basına kapalı olarak yapacakları antrenmanla sürdürecek.

Bu arada, teknik direktör arayışlarını sürdüren Gaziantepspor yönetiminin, başta Hikmet Karaman olmak üzere Abdullah Ercan ve Mustafa Denizli ile temasa geçtiği öğrenildi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MHP İhsan Barutçu Kaset Skandali

İbni Sina Hastanesi Doktorları

Küfürsüz -18 Karikatürler komik capsler ve hareketli gifler

AnaSayfa | iletişim | sitemap
2008-2020 Bloggeryum ©