8 Mayıs Mallorca Villarreal Maçı

8 Mayıs Villareal-Mallorca Maçı


8 Mayıs Mallorca Villarreal
Mallorca teknik direktörü Michael Laudrup, "Pazar günü oynanacak olan özel maça hazırız" dedi. Biz de bunun üzerine güzel bir maç olacağını umduğumuz için ziyaretçilerimizle bunu paylaşalım dedik. Mallorca-Villareal maçı bugün saat 13:00 de oynanacak ve NTV Spor' dan canlı yayınlanacak. Yasalar nedeniyle maç zamanı kablolu tv kullanıcılarının erişimini durduran NTV Spor sizi hüsrana uğratabilir. Bu nedenle çayınızı hazırlayıp TV başına oturmadan önce NTV SPOR biss ayarlarını yapmanızı öneririm. İllegal olabileceğini düşündüğüm için ben bu işin nasıl yapaılacağını söylemeyeyim. Google' a NTV Spor biss key diye yazarsanız çıkar. Eğer yine de, "ben maçı ayarsız izleyebileceğimi ümit ediyorum" derseniz, aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız:

Villarreal Mallorca Maçı Geniş Özeti


UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Porto'ya elenen ve gözünü yeniden La Liga'ya diken Villarreal, 35. hafta mücadelesinde Mallorca'ya konuk oldu.

Karşılıklı ataklarla geçen maçta iki ekip de yakaladığı pozisyonlarda skor tabelasını değiştiremedi ve karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

Valencia ile Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılabilme yarışı veren Villarreal, 35 maç sonunda 61 puana ulaştı ve rakibinin 5 puan gerisinde kaldı. Ev sahibi ekip ise puanını 43 yaptı ve averajla 10. sıraya tırmandı. - Ajansspor.com

NTV Spor Canlı İzle

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MHP İhsan Barutçu Kaset Skandali

İbni Sina Hastanesi Doktorları

Küfürsüz -18 Karikatürler komik capsler ve hareketli gifler

AnaSayfa | iletişim | sitemap
2008-2020 Bloggeryum ©