blogculuk nedir

Blogculuk Bloglar ve bloggeryum


bu blogumu yıllar önce açmıştım diğer wordpress sitelerimin yoğunluğundan dolayı burası ile fazla ilgilenemedim. güncellemeyeli 1 ay olmuş diye şimdi bu yazı ile yine güncelliyorum. efendim yazımın konusu blogculuk nedir blogculukla nasıl para kazanılır.
blogcular ve bloglamalar.
BLOGCULUK NEDİR BLOGCULUKTAN NASIL PARA KAZANILIR



BLOGCULUK NEDİR

Blogculuk hayatın boyunca edindiğin bilgileri enteresan fotoğrafları tıpkı bir günlük gibi internet üzerinde kendine ait bir blogda dünya ile paylaşmandır.

BLOGCULUKTAN NASIL PARA KAZANILIR?
Blogculuk başta hobi olarak başlar fakat Arama devi google eşşeğin kulağına suyu kaçırarak size birgün "içeriklerinizden para kazanmak ister misiniz?" diye sorar. siz hemen atlarsınız tabii. ve böylece Google Adwords hizmeti ile reklam verenlerden aldığı reklamları adsense ile siz yayıncıların sitelerine ekletir. bu reklam kodları otomatik tir. tıklanmaları sayar ona göre google daki hesabınıza 0,02 dolar gibi tık başı cüzi bir para düşer.
sizde daha fazla para için daha fazla içerik eklemek istersiniz daha fazla ziyaretçi çekmek istersiniz. artık daha ilgi çeken konulara yönelirsiniz.
blogunuz kişisel olmaktan çıkar.
dün "ayva yerken dişim kırıldı" diye kişisel içerik ekleyen siz bugün
"Fenerbahçe Galatasaray Maçı canlı izle" diye saçma sapan konular açmaya içerik ekleyeceğim diye zırvalamaya başlarsınız. dizilerin bölümlerini maçların gollerini mp3 film oyun indirme linklerini filan paylaşmaya başlarsınız.
işte blogculuk böyle olur.
neyse bu içerik zeten blogumu güncellemek içindi. keyifli vakit geçirdiyseniz ve birşeyler öğrendiyseniz ne mutlu bana.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MHP İhsan Barutçu Kaset Skandali

İbni Sina Hastanesi Doktorları

Küfürsüz -18 Karikatürler komik capsler ve hareketli gifler

AnaSayfa | iletişim | sitemap
2008-2020 Bloggeryum ©