Mersin İdman Yurdu Bolu Maçı Özeti

8 Mayıs Mersin İdman Yurdu-Boluspor Maçı Geniş Özeti


Boluspor-Mersin İdman Yurdu Maçı Herhalde başlığa canlı izle yazarken içimin en ferah olacağı maç bu olacak. Çünkü, Boluspor - Mersin İdman Yurdu maçı TRT 1' de yayınlanacak ve internet üzerinden TRT 1 izlemek yasal. Kısacası, bu maça kesinlikle sizleri ulaştırabileceğim için mutluyum. Aşağıdaki pencereden Bolu - Mersin İdman Yurdu maçını canlı izleyebilirsiniz. Eğer gözükmüyorsa, aşağıdaki bağlantıyı yıklayın:

Boluspor-Mersin İdman Yurdu Maçı Gollleri


Maçı 2-0 Mersin İdmanyurdu kazandı ve Spor Toto Süper Lig' e çıkmaya hak kazandı. İşte 8 Mayıs Mersin İdmanyurdu-Boluspor maçı golleri:

İlk gol:



İkinci Gol:



Boluspor Mersin idman Yurdu Maçı Geniş Özeti


5. dakikada sol kanattan rakip ceza sahasına yönelen Tisdell'in, orta-şut karışımı vuruşunda top üst ağlarda kaldı.
13. dakikada ani gelişen Boluspor atağında orta alandan aldığı pasla rakip ceza sahasına tehlikeli sokulan Yaser, bir anda kaleci Kerem ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda Kerem topu kornere çeldi.
18. dakikada Erman, rakip ceza sahasına ortaladı topu indiren Nurullah, meşin yuvarlağa vurmakta geç kalınca araya giren savunma topu uzaklaştırdı ve Mersin net bir gol pozisyonunu harcamış oldu.
35. dakikada Mersin İdman Yurdu ceza sahası içinde Murat, meşin yuvarlağı kale sahasına gönderdiği anda kalesini terk eden Kerem, yatarak topa hakim olurken, rakibine de gol şansı tanımadı.
40. dakikada Tisdell, soldan ceza sahasına ortaladı rakip savunmanın uzaklaştırmak istediği topu önünde bulan Erman Özgür'ün vuruşunda, top savunmaya çarparak dışarı çıktı.
44. dakikada sağ çaprazdan rakip ceza sahasına gönderilen topa Ozokwo, yükseldi savunma araya girdi. Meşin yuvarlağı bir anda önünde bulan Adem Büyük, şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 1-0
55. dakikada Mersin İdman Yurdu kalesini tam cepheden gören noktadan Alp sert vurdu, kaleci Kerem topu son anda çeldi.
61. dakikada organize gelişen Mersin İdman Yurdu atağında Adem, Ozokwo'yu gördü. Topla buluşan Ozokwo, kaleci Ferhat'ı da geçerek meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 2-0
76. dakikada rakip ceza sahasına soldan tehlikeli sokulan Faruk, topu Nurullah'a çıkardı. Bu oyuncunun vuruşunda kaleci Ferhat, yatarak meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
86. dakikada Nurullah, Bolu kalesini tam cepheden gören noktadan sert vurdu top direkten oyun alanına geri döndü.

Etiketler: 8 Mayıs Mersin İdman Yurdu - Boluspor maçı özeti, Bolu-İdmanyurdu maçı golleri, Bolu - Mersin maçı kaç kaç bitti, maçı sonucu

TRT 1 Canlı İzle

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MHP İhsan Barutçu Kaset Skandali

İbni Sina Hastanesi Doktorları

Küfürsüz -18 Karikatürler komik capsler ve hareketli gifler

AnaSayfa | iletişim | sitemap
2008-2020 Bloggeryum ©