16 Mayıs Eskişehir Beşiktaş Maç Özeti

16 Mayıs Eskişehir Beşiktaş Maçı Geniş Özeti İzle


16 mayıs beşiktaş eskişehir özet
Bugün Beşiktaş' ımın Es-Es ile maçı var. Maç saat 20:00 de Lig TV' de yayınlanacak. Maç bitiminde maç özeti ve maçın gollerini Bloggeryum' da bulabilirsiniz. İyi olan kazansın diyorum. İnşallah olaysız güzel bir Beşiktaş Eskişehir maçı izleriz. Maç bitene kadar aşağıdaki bağlantıdan maçı takip edebilirsiniz.

Etiketler: 16 mayıs eskişehir beşiktaş maç özeti, 16 mayıs eskişehirspor beşiktaş maçı geniş özeti, 16 mayıs beşiktaş eskişehir maçı kaç kaç bitti

Beşiktaş Eskişehir Maço Geniş Özeti


Yayıncı kuruluş maçın özetinin yayınlanmasını yasakladığı için yazı olarak paylaşıyoruz. kusura bakmayın. Ama golleri goalsarena.com sitesinden izleyebilirsiniz.

17. dakikada gelişen Beşiktaş atağında, Almeida'nın sağdan yaptığı ortada Atınç'ın vuruşunda top üstten auta çıktı.

26. dakikada Eskişehirspor öne geçti. Bu dakikada Quaresma'nın Pele'ye yaptığı faulü Sezer, Alper'e pas olarak verdi, bu oyuncunun derin pasını ise Erkan ceza sahası içinde kontrol etti. Kaleci Cenk ile karşı karşıya kaldığı anda yaptığı plase vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0 - 1.

30. dakikada Beşiktaş'ta Guti'nin pasında Simao topu Almeida'ya aktardı bu oyuncu da geriye çıkardı. Guti ise meşin yuvarlağın gelişine sert vurdu, ancak top yandan az farkla auta çıktı.

35. dakikada Quaresma, Guti'den aldığı pasla sol kanattan topu taşıdı, ceza sahası köşesinden uzak direğe yaptığı plase vuruşta meşin yuvarlak üstten az farkla auta çıktı.

37. dakikada Beşiktaş Fernandes ile beraberliği sağladı. Bu dakikada Guti'in pasında topu alan Fernandes, Eskişehirspor defansından 4 oyuncuyu çalımlayıp uzak direğe gönderdiği, yan direğin içine de çarpan top ağlarla buluştu: 1 - 1.

İlk yarının kalan bölümünde iki takımında çabası başka gol getirmeyince devre 1 - 1 berabere tamamladı.

İKİNCİ YARI ÖZETİ

49. dakikada Eskişehirspor'da Koray, Ekrem'den kurtardığı topu kale sahası içine gönderdi. Batuhan'ı geçen top arka direkte Erkan'ın önüne geldi. Bu oyuncunun vuruşunda top yan direğe çarparak oyun alanına döndü. Mehmet Aurelio'dan seken topu kaleci Cenk kontrol etti.

58. dakikada Beşiktaş öne geçti. Bu dakikada sağ köşeden Guti'nin kullandığı kornerden gelen topa ön direkte Almeida kafayla dokundu ve meşin yuvarlağı uzak direğin yanından ağlara gönderdi: 2 - 1.

64. dakikada Beşiktaş 3. gole çok yaklaştı. Bu dakikada Quaresma, Necip'ten aldığı topla ceza sahasına girdi, topuğuyla tekrar Necip'e verdiği pasta bu oyuncu da ceza sahasında Almeida'yı topla buluşturdu. Almeida'nın vuruşunda ise kaleci İvesa topu üstten kornere tokatladı.

70. dakikada Eskişehirspor'dan Erkan ceza yayı içinde aldığı topla ceza sahası içinde sağ çapraza kaçtı, aşırtma vuruşunda kaleci Cenk meşin yuvarlağı kornere çeldi.

73. dakikada Eskişehirspor defansından gönderilen uzun topu Burhan sağ çaprazda kontrol etti, ceza sahasına girer girmez içeriye çıkardığı topa Batuhan istediği gibi vuramayınca meşin yuvarlak uzak direğin yanından auta çıktı.

85. dakikada Veysel'in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Batuhan'ın vuruşunda kaleci Cenk topu iki hamledi kontrol etti.

87. dakikada Quaresma ile birlikte topa hareketlenen Nadareviç göğsünden seken topu eliyle önüne indirdi. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı Simao kullandı ve meşin yuvarlağı kalecinin sağından ağlara gönderdi: 3 - 1.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Beşiktaş, 1 - 0 geriye düştüğü mücadeleyi Fernandes, Almeida ve penaltıdan Simao'nun golleriyle 3 - 1 önde tamamlandı.

16 Mayıs Eskişehir Beşiktaş Maçı Canlı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MHP İhsan Barutçu Kaset Skandali

İbni Sina Hastanesi Doktorları

Küfürsüz -18 Karikatürler komik capsler ve hareketli gifler

AnaSayfa | iletişim | sitemap
2008-2020 Bloggeryum ©